Persondataloven
IMG_20191201_132136
IMG_20191201_132047
IMG_20191201_132106
IMG_20191201_132043
IMG_20191201_131911
IMG_20191201_131548
IMG_20191201_131542
IMG_20191201_131449
IMG_20191201_131445
IMG_20191201_131307
IMG_20191201_131427
IMG_20191201_131303
IMG_20191201_131220
IMG_20191201_131145
IMG_20191201_131141

Nye persondataregler fra 25. maj 2018


De nye EU-regler omkring personlige oplysninger træder i kraft d. 25.maj 2018. Det betyder, at der kommer nogle nye krav til, hvordan vi bruger og opbevarer dine oplysninger. Behandling af personoplysninger Som medlem i Aarhus LinedanZe.dk, har du afgivet nogle personoplysninger, såsom navn, fødselsdato, e-mail, telefonnummer og i nogle tilfælde cpr-nummer. Personoplysningerne anvendes til vores medlemslister, som vi skal indsende til FO Aarhus.


Adgang til medlemslisterne er kun tildelt foreningens instruktører. Medlemslisterne opbevares på bærbare pc’ er, hvortil kun den enkelte instruktør har adgang.


For medlemmer bosiddende uden for Aarhus Kommune, forlanger FO Aarhus at vi indhenter cpr-nummer. Vi har vedhæftet FO Aarhus’ privatlivspolitik i linket nedenfor. Aarhus LinedanZe.dk er ansvarlig for, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende ret. Som registreret medlem har du efter gældende ret nogle rettigheder, herunder altid at kunne få indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig, få oplysningerne rettet eller slettet, såfremt de er ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante. Vil du gøre brug af dine rettigheder skal du blot kontakte bestyrelsen.


Link: FO Aarhus privatlivspolitik